Συνεταιρισμός Επιπλοξυλουργών Χανίων

Από το 1982

Από το 1982

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΠΛΟΞΥΛΟΥΡΓΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

Ο Συνεταιρισμός Επιπλοξυλουργών Χανίων ιδρύθηκε το 1982 από μία ομάδα 15 ξυλουργών και επιπλοποιών, η οποία σήμερα αριθμεί 96 μέλη, με σκοπό την προμήθεια άριστης ποιότητας ξυλείας σε καλές τιμές και ακριβείς διαστάσεις. Σταδιακά η γκάμα των ειδών εμπλουτίστηκε με είδη σπιτιού (νεροχύτες, απορροφητήρες, κουρτινόξυλα, πόμολα, κλπ.), εργαλεία και μεγάλη γκάμα σιδηρικών επίπλων.

Έτσι, σήμερα ο επαγγελματίας και ο ιδιώτης μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε 10000 είδη που καλύπτουν όλο το φάσμα των σχετικών με το ξύλο, το έπιπλο και τον οικιακό εξοπλισμό εμπορευμάτων.
Παράλληλα εξοπλίστηκε με υπερσύγχρονα γερμανικά μηχανήματα τεμαχισμού και συγκόλλησης περιθωρίων (PVC – Καπλαμάς), ενώ δημιουργήθηκε και εκθεσιακός χώρος έκτασης 1000 τ.μ., δίνοντας πλέον στον πελάτη τη δυνατότητα επαφής με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει ο συνεταιρισμός.

Σήμερα ο Συνεταιρισμός Επιπλοξυλουργών παρέχει μία γκάμα με πάνω από 12000 προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, άριστη ποιότητα και επαγγελματική εξυπηρέτηση. Το πελατολόγιο του συνεταιρισμού αποτελείται από όλες τις κατηγορίες του πληθυσμού (επαγγελματίες, ιδιώτες, μηχανικούς, δημόσιες υπηρεσίες, κ.λ.π.).

Από το 1982

Άριστης ποιότητας ξυλεία σε καλές τιμές

Η γκάμα των ειδών εμπλουτίστηκε με είδη σπιτιού (νεροχύτες, απορροφητήρες, κουρτινόξυλα, πόμολα, κλπ.), εργαλεία και μεγάλη γκάμα σιδηρικών επίπλων.

96

Ξυλουργοί - Επιπλοποιοί

12.000

Προϊόντα

6.000 τ.μ.

Ιδιόκτητος χώρος

4.000 τ.μ.

Εγκαταστάσεις
About Img 2
About Img 1
About Img 4
About Img 3
synetep_logo.png
© 2021, Συνεταιρισμός Επιπλοξυλουργών Νομού Χανίων
ΟΙΚΟ ΣΤΥΛ

Κατασκευή ιστοσελίδων PC NET WORKS

Εγγραφείτε στο Newsletter

Ενημερωθείτε άμεσα για νέα προϊόντα και προσφορές μας!

* Σεβόμαστε τα προσωπικά δεδομένα και τον Ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR.

Search